Pure Instinct bottenbouillon Rund 275ml - ENKEL OP BESTELLING

Ingrediënten: Lamsbotten, runderbotten, appelazijn – bouillon zelf is vrij van bot(splinters). 

Aanvullende dierenvoeding

3,75 €

Voor de gezondheid van de darmen is bottenbouillon een ware superfood, omdat het de slijmlaag in de darmen helpt genezen. Maar zeker ook heilzaam voor de huid, botten en gewrichten, vacht en nagels.
Daarnaast versterkt het het immuunsysteem, het is wetenschappelijk bewezen dat bottenbouillon één van de meest effectieve manieren is om virusinfecties te bestrijden.

De bouillon is tevens te gebruiken om aan te sterken na ziekte en/of operatie, ondersteuning van de gezondheid van oude en (chronisch) zieke dieren, ideale manier om de vochtinname te verbeteren (nierpatiënten!).
En te gebruiken als sportdrank voor actieve honden en als smaakmaker voor moeilijke eters en drinkers.

Ingrediënten: Lamsbotten, runderbotten, appelazijn - bouillon zelf is vrij van bot(splinters).

Vitaminen en mineralen: bottenbouillon bevat veel mineralen zoals Calcium, Magnesium, Fosfor, Zwavel, in de juiste verhoudingen. Makkelijk opneembaar voor het lichaam en goed voor gezonde botten, tanden, nagels, en vacht. Ook bevat het de vitaminen A, K, C en mineralen IJzer en Zink, die essentieel zijn voor gezonde botten.

Toedienen: - Meng de bottenbouillon door het voer van je hond zoals het is, het is niet nodig om op te warmen. Begin met kleine hoeveelheden en bouw het vervolgens op, omdat voedingsrijke bouillon een week nodig kan hebben om goed verdragen te worden of meng de bouillon door het drinkwater.

Hoeveelheid:

  • Kleine honden en katten: 1 eetlepel
  • Middelgrote honden: ¼ koffietas
  • Grote honden: 1 / 3 tot ½ tas
  • Giant honden: 1-2 tassen per dag (hetzelfde als een volwassen mens)

Meer info: Bottenbouillon goed voor de darmflora.