Kivo Pens & Kip

Deze aanvullende maaltijd zit bomvol natuurlijke ingrediënten en gezonde foodies voor jouw harige vriend(in)! Deze voeding is een verse diepgevroren basis maaltijd die geschikt is voor elke hond en bevat verse runderpens en bevleesd kippen karkas.

Kies een variant:

Vanaf 2,40 €

Deze voeding bevat bacteriën en enzymen die erg goed zijn voor de darmflora van je hond. Dit komt door de hoeveelheid pens die erin zit. De pens is één van de vier magen van de koe (de eerste maag) waar het 'fermenteren van voedsel' plaatsvindt. Hierdoor bevat pens de Lactobacillus Acidophilus, een probiotische bacterie, welke een gunstig effect heeft op de darmflora van honden.

Het is daarom gunstig voor honden met maag en darmproblemen. Het is ook goed om 1 à 2 keer per week pens te voeren om de darmflora te 'boosten'. Bij deze maaltijd is het noodzakelijk om af te wisselen, omdat wij hier niet de 'prooidierverhouding' hanteren. We adviseren om 3 tot 5 diersoorten te voeren om zoveel mogelijk het natuurlijke voedingspatroon na te bootsen alsook groenten en fruit toe te voegen.

De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke bronnen en deze maaltijd zijn een hoefdier (rund) en gevogelte (kip).

Samenstelling: 80% verse pens en 20% verse kip. Analyse: Ruw eiwit: 14,0%, Ruw vet: 17,6%, Ruw celstof: 2,5%, Ruw as: 1,9%, Calcium: 0,4%, Fosfor: 0,3%, Vocht: 68,3%