Kivo Kip & Vis compleet

Deze maaltijd zit bomvol natuurrlijke ingedriënten en gezonde foodies voor jouw harige vriend(in)! Deze voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke hond en bevat vers kippenvlees, verse zalm en paling. 

Kies een variant:

Vanaf 2,50 €

Deze voeding is rijk aan Omega 3 vetzuren. Deze vetzuren hebben een gunstige werking op de vacht en huid. Het kan tevens een verbetering zijn van een atopie welke wordt veroorzaakt door een allergie. Tot slot hebben Omega 3 vetzuren een ontstekingsremmend effect en is het bevorderend voor soepele gewrichten.

Deze complete maaltijd bevat essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft en is geschikt om dagelijks aan uw hond te geven. We adviseren om 3 tot 5 diersoorten te voeren om zoveel mogelijk het natuurlijke voedingspatroon na te bootsen, alsook groenten en fruit om deze maaltijd helemaal compleet te maken. De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke bronnen in deze maaltijd zijn gevogelte, namelijk: kip en vette vis, namelijk: zalm en paling. Deze bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals organen als hart, lever en maag. Ook bevat het spiervlees en karkas/graat.

Samenstelling: 65% vers kippenvlees, 20% verse paling en 15% verse zalm waarvan 65% spiervlees, 20% orgaanvlees, 15% bot. Analyse: Ruw eiwit: 15,9% Ruw vet: 25,2% Ruw celstof: 0,8% Ruw as: 3,8% Calcium: 1,4% Fosfor: 0,8% Vocht: 55,6%.