Kivo 4 vissoortenmix 500gr

Deze aanvullende maaltijd zit bomvol natuurlijke ingrediënten en gezonde foodies voor jouw harige vriend(in)! Deze voeding is een verse diepgevroren basis maaltijd die geschikt is voor elke hond en bevat 100% verse vis.

2,75 €

Deze voeding bevat zalm, makreel, paling en haring, is rijk aan omega 3 vetzuren en vitamine D. Deze vetzuren zijn goed voor huid, vacht, gewrichten en hebben een ontstekingsremmend effect. Ook is het goed voor hart en bloedvaten. Het advies is om 1 x in de week vette vis te voeren. Het is geen complete maaltijd. Wel is het zeer geschikt om een gezond en afwisselend voedingspatroon te creëren.

Bij deze maaltijd is het noodzakelijk om af te wisselen, omdat wij hier niet de 'prooidierverhouding' hanteren. We adviseren om 3 tot 5 diersoorten te voeren om zoveel mogelijk het natuurlijke voedingspatroon na te bootsen alsook groenten en fruit toe te voegen.

De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen.

Samenstelling: 35% zalmlijven, 35% hele makrelen 20% palinglijven en 10% haring. Analyse: Ruw eiwit: 16,9%, Ruw vet: 18,0%, Ruw celstof: 0,2%, Ruw as: 4,5%, Calcium: 1,1%, Fosfor: 0,7%, Vocht: 61,8%