Bach Rescue druppels 10ml

Bach Rescue is een 100% natuurlijke antistress remedie die snel verlichting geeft in noodsituaties die spanning en stress met zich meebrengen, Bv. hevig schrikken, in paniek raken, autorit,... . 

12,99 €

Het helpt het dier rustig te blijven in moeilijke situaties, terwijl het dier wel alert blijft. Bach Rescue helpt bij ziekte, na een operatie of voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster, maar Rescue wordt ook ingezet voor dieren die zenuwachtig zijn bij shows of wedstrijden.

Echter, als de onrust voorbij is, is het voor de langere termijn beter om een individuele mix van Bach Bloesem Remedies voor het dier te maken. Het systeem van de 38 verschillende Bach Bloesem Remedies zorgt dan voor het aanpakken van de diepere oorzaken van de onevenwichtigheden.

Bach Rescue Remedies zijn eenvoudig in gebruik en kan op diverse manieren worden toegediend. Het heeft geen bijwerkingen, is niet verslavend en belemmert de werking van andere geneesmiddelen niet.

Dosering en toepassing: Toevoegen aan het drinkwater of mengen door het voer, 4 druppels per bak. Voor een acute situatie is het aan te raden het rechtstreeks in de bek te druppelen. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de remedie dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben.