IdyIlse

Mijn bedrijfsnaam

Door het woord idyllisch is mijn bedrijfsnaam IdyIlse ontstaan.

IDYLLISCH DEFINITIES:

* idyllisch bijv.naamw. Uitspraak: [ i'dɪlis ] Afbreekpatroon: idyl·lisch aangenaam en vredig Voorbeelden: 'idyllische taferelen' , 'een idyllisch plekje' , 'idyllisch wonen' , 'idyllisch gelegen dorpjes' Synoniemen: droomachtig feeëriek landelijk lieflijk romantisch sprookjesachtig toverachtig.
Gevonden op https://www.woorden.org/woord/idyllisch

* idyllisch aangenaam en vredig, landelijk Voorbeeld: Een idyllisch plekje; idyllisch wonen. Gevonden op https://moeilijkewoorden.org/dure-woorden/

Voor mij betekent dit woord ook precies wat de definities zeggen, een liefelijke ideale levenssituatie, het leven dat ik samen met mijn gezin leef. Wij leven op een mooie landelijke idyllische plek! (De foto van de hoofding geeft een idee.) Daarom past dit woord, in combinatie met mijn naam, perfect bij elkaar. Met gezin, daar bedoel ik mijn vriend Christiaen en onze honden, Panyou en Jules mee. Wij hebben samen geen kinderen, maar onze honden zijn onze kinderen.

Samen met onze 2 paarden, Indra en Smalle, zijn wij compleet en vormen wij een hechte sterke familieband, waarin communicatie centraal staat, waardoor er zelden, om niet te zeggen nooit, een conflicten of ruzie is. Omdat wij furry kinderen hebben, is communiceren met lichaamstaal in ons gezin belangrijker, dan onze gesproken taal. Uiteraard praten wij ook tegen hen, maar we zijn ons veel bewuster van ons lichaam en communiceren ook vaak enkel met ons lichaam. Daardoor creëer je een duidelijkere communicatie, waardoor er sneller begrip en vertrouwen ontstaat. Vertrouwen in elkaar zorgt er dan weer voor dat er een hechte relatie ontstaan en waardoor honden en ook paarden meer voor je willen doen. Ze meer bereidt om voor je te werken en hierdoor gehoorzamer.