Magic Mulberry - Pure Instinct

Niet in voorraad

BIOLOGISCHE MOERBEIEN - 100% natuurlijk

Gezonde en duurzame snack voor honden. Bevat nauwelijks vetten en veel vezels. Ideaal voor honden met overgewicht, pancreasproblemen, spijsverteringsproblemen en voor alle gezonde honden als waardevol tussendoortje.

2,15 €

Samenstelling: 100% biologische moerbei.

Analytische bestanddelen: Koolhydraten 82,5%, Voedingsvezel 11,7%, Eiwit 3,4%, Vet 1,8%, Zout 0,02%

Energie per 100gr: 360 kcal

Niet geschikt voor menselijk consumptie. Droog en koel bewaren. Geven onder toezicht en zorg voor voldoende drinkwater.

Wat zijn moerbeien?

Moerbeien worden ook wel mulberries genoemd en zijn kleine gedroogd besjes die voorkomen in Zuid-Amerika, Azië en Europa. Hier groeien ze in warme gebieden aan de moerbeiboom.

Het bevat antioxidanten en wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde vanwege zijn heilzame eigenschappen. Mulberry kan vers worden gegeten, gedroogd of worden gekookt tot moerbeienjam.

Moerbeien zijn vetvrij, natriumarm en zitten vol met verschillende vitamines en mineralen. De moerbei bevat onder meer vitamine A, B6, C, E, K en de mineralen calcium, kalium, magnesium, selenium, ijzer, zink, koper en fosfor. Het veelzijdige besje zit helpt hierdoor het gezichtsvermogen versterken en de bloeddruk op peil te houden. Daarnaast zou het een gunstige invloed hebben bij obstipatie. De vele vezels zorgen dat je snel een voldaan gevoel hebt.