Kivo Groentenworst 250gr

De hond behoort tot de carnivoren, echter jagen zij in de natuur op grote prooien waarvan zij ook de ingewanden nuttigen. Deze bevatten vaak nog wat plantaardig materiaal. In groenten zitten veel bouwstoffen en vitaminen die een goede aanvulling zijn op het dagelijkse voedingspatroon van uw hond. Er zitten extra vitaminen in zoals vitamine C, K1, E en foliumzuur. De groenteworst bestaat uit 100% verse groenten en bevat gestoomde andijvie, pompoen, haricots verts en wortel.​

1,55 €

Waarom is de groenteworst los en niet in het vlees verwerkt?

Zo kun je zelf precies doseren hoeveel groenten je je hond wil geven. Voor honden met bijvoorbeeld overgewicht of obstipatie/diarree kan meer gegeven worden. Wil je niet elke dag groenten toevoegen dan is dat op deze manier ook mogelijk. Doordat de groenteworst gestoomd is blijft deze 7 dagen houdbaar in de koelkast.

​Dosering per dag: Het advies is 5-10% van de dagelijkse behoefte van de hond bij te geven. Bijvoorbeeld: een hond eet 500 gram vlees per dag. Geef dan 25 tot 50 gram groenten extra erbij. De groenten zijn gepureerd en gegaard waardoor deze goed verteerbaar zijn in het darmstelsel van de hond.

Samenstelling: Andijvie 30%, pompoen 30%, boontjes 30% en wortelen 10%. Analyse: Ruw eiwit 15%, ruw vet 0,6%, ruwe as 0,6%, ruwe celstof 1,7%, Vocht 83%.