Canis Purus Soepe Gewrichten 675gr

CANIS PURUS Soepele Gewrichten is gemaakt van 100% pure essentiële ingrediënten voor de opbouw en versterking van gewrichten.
De korrels van "Canis Purus Soepele Gewrichten" ondersteunen de gewrichten van uw hond. De ingrediënten en werkzame stoffen dragen bij aan de opbouw en het behoud van bindweefselstructuren die belangrijk zijn voor gewrichten, kraakbeen, spieren, banden en pezen. Het supplement "Canis Purus Soepele Gewrichten" zorgt ervoor dat:

  • Drachtige dieren en foetussen in de derde en laatste periode van de dracht voorzien zijn van voldoende essentiële stoffen. Dit ondersteunt de opbouw van bindweefsel, ook bij de foetus.
  • Het kraakbeen in de oorschelp goed kan ontwikkelen. Dit draagt bij aan de stand van de oren bij onder andere herdershonden en bullterriërs.
  • Het prestatievermogen bij bijvoorbeeld een training, wedstrijd of jacht wordt verbeterd.
  • De gewrichten van onder andere oudere dieren worden ondersteund.

Samenstelling: 30 % mosselvleesextract van Groenlipmossel (Perna Canaliculus), algen, wilde zalm; moutkiemen, druivenpitten, brandnetel, paardenbloem, paardenstaart, acerola kersen, boragezaad olie. Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 20,50%, ruwe vet 8,00%, ruwe as 20,00%, ruwe vezel 1,95%. Supplementen per kg: Vitaminen, provitaminen en effectieve stoffen: Vitamine C 18.00 mg, Aminozuren, zouten en analogen: DL-Methionin 2,50%, DL-Lysin 2,40%

Werkzame voedingsstoffen:
Mosselvleesextract van de Perna Canaliculus (Groenlipmossel):
- Heeft een hoog gehalte aan Glycosaminoglycanen (GAG)
- Draagt bij aan bescherming en versteviging van gewrichten, kraakbeen, bindweefsel, banden & pezen
- Stimuleert de vorming & de opbouw van gewrichtsslijmvliezen
- Verhoogt de elasticiteit van het bindweefsel
- Verhoogt de belastbaarheid en de werklust bij training, dracht en in de groei
OPC (uit druivenpitten) & vitamine C (o.a. uit de Acerola kers)
- De ideale bescherming voor gewricht- en kraakbeencellen

39.90 €
Please select variants first